17.5.10

Hur gör du..?

Vilket är ditt sätt att ta ut agressioner, besvikelser och sorg på?
Ge mig tips, mina sätt är nämligen helt jävla värdelösa.

PoK

4 kommentarer:

  1. Gråter och skriker och lever rövare. Kastar saker om det behövs. Tror det enda sättet är att verkligen släppa fram det man känner. Men några ultimata vägar finns nog inte. Grina och skrik!

    SvaraRadera
  2. Vet inte om du gillar detta svar men mitt bästa och ibland enda sätt är att ta ut mig fullständigt under ett träningspass.. Nästan till den gränsen att man vill kräkas.. Då försvinner många jobbiga känslor.. Hehe. Annars tror jag på Erikas sätt också!! ut med det bara! Kramen SP

    SvaraRadera
  3. Jag har inte nåt nytt att komma med här ser jag, mina sätt är också rätt värdelösa och brukar innehålla en massa fula ord, skrik och tårar. Det där med att ta ut sig i ett träningspass tror jag iofs är bra! Men oftast vill jag inte träna när jag är arg, utan vill äta kakor och tycka synd om mig själv! Fast det slutar ju bara med att man ångrar sig. Jäkligt skönt att veta att det är fler än jag som har humör i alla fall!

    Puss o kram!

    SvaraRadera
  4. Jag har lugnat ner mig avsevärt de senaste fyra åren, men ibland svartnar det riktigt - när jag har samlat på mig en massa skit.
    Suck!
    Funderar fan på det där med att träna så man spyr.
    Då orkar man liksom inte vara arg o förstöra väggar..
    Puss på er! ♥

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig..